НА МИРГОРОДЩИНІ ТИМЧАСОВІ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ОТРИМАЛИ ПРОДУКТОВІ НАБОРИ

Внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані на території Комишнянської та Заводської громад отримали продуктові набори.

Як повідомляє Миргородська районна рада, у пакунках – найнеобхідніші продукти – борошно, олія, крупи, макарони, цукор, консерви, хлібці, чай, печиво, картопля, яблука. Вага кожного – близько 10 кг.

Продуктові набори вдалося укомплектувати та адресно передати родинам з дітьми, яким ще не виповнилося 18 років, відповідно запиту Миргородської районної ради до Благодійного фонду ім. Хідіряна Оганеса Мисаковича. Таким чином, 220 нових жителів Комишнянської та 230 – Заводської громад своїм підписом засвідчили їх отримання.

Вручали благодійну допомогу у центрі Комишнянської громади голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, депутат Миргородської районної ради Олег Карабка та очільник громади Володимир Харченко.

Голова Миргородської райради Наталія Гирка зазначила:

«Ми постійно працюємо над залученням гуманітарної допомоги, співпрацюємо з фондами та волонтерами, аби переміщені особи не відчували себе покинутими напризволяще, а навпаки – були забезпечені найнеобхіднішими продуктами та речами. Дякуємо фонду ім. Хідіряна Оганеса Мисаковича за допомогу. Ми маємо налагоджену співпрацю з фондом та плануємо спільну діяльність на найближчу перспективу».


фото ілюстративне

© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230