У ГРОМАДАХ ПОЛТАВЩИНИ МОЖУТЬ З’ЯВИТИСЯ ІНСПЕКТОРИ З ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ

У громадах Полтавської області можуть з’явитися інспектори з охорони довкілля.

Про взаємодію у процесі залучення та підготовки нових громадських інспекторів з охорони довкілля говорили під час робочої зустрічі голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та керівник штабу громадських інспекторів з охорони довкілля при ДЕІ у Полтавській області Олег Перепелиця, повідомили на фейсбук-сторінці Громадського Екологічного Нагляду.

“Зараз розв’язання екологічних питань на рівні громад фактично провалено і налагодження дієвої системи екологічного захисту навколишнього середовища на цьому рівні потребує повної співпраці органів влади та громадськості”, – йдеться у повідомленні.


Під час робочої зустрічі обговорили екологічні проблеми регіону та підписання меморандуму, а також співпрацю у напрямку формування розгалуженої мережі громадських інспекторів.

Олександр Біленький наголосив, що майбутнє Полтавщини, як серця України, у чистому довкіллі, адже від цього залежить здоров’я наступних поколінь. 


Фото: Громадський Екологічний Нагляд

© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230