У ПОЛТАВСЬКІЙ ОДА РОЗРОБЛЯЮТЬ СТРАТЕГІЮ РОЗВИТКУ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В ОБЛАСТІ ДО 2027 РОКУ

24 листопада в Полтавській облдержадміністрації відбулася зустріч із представниками українсько-канадського проєкту «Партнерство для розвитку міст», під час якої визначили пріоритетні завдання та ініціативи Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва у Полтавській області на 2021-2027 роки.


Як повідомили у Полтавській ОДА, розробці Стратегії передував підготовчий етап з визначення актуального стану та потреб малого та середнього підприємництва регіону. Розробка Програмного документу тривала протягом жовтня 2019 – квітня 2020 року. Були проведені робочі зустрічі та дискусії членів робочої групи з розробки Стратегії, онлайн опитування підприємців області щодо їх поточної діяльності, існуючих проблем та пропозицій стосовно усунення бар’єрів розвитку.

“Метою Стратегії є створення сприятливих умов для відкриття, ведення і зростання бізнесу, розкриття потенціалу МСП. Зокрема, досягнення нового рівня співпраці з бізнесом, розбудова екосистеми розвитку підприємництва в регіоні для забезпечення конкурентоспроможності місцевих МСП, покращення ділової репутації підприємців регіону”, – інформують в облдержадміністрації.

Під час розгляду проєкту Стратегії з експертами Проєкту ПРОМІС обговорили можливості органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у підтримці та усуненні бар’єрів розвитку підприємництва області, визначили пріоритетні завдання та ключові ініціативи.


Фото: Полтавська ОДА

© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230