МАЛЕЧУ З БАТОДІТНОЇ СІМ'Ї В ДИКАНЬЦІ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ



Малечу з батодітної сім'ї в Диканьці привітали з Днем захисту дітей



Заступник голови облдержадміністрації Катерина Рижеченко відвідала багатодітну сім’ю Кішінець, яка проживає в Диканьці. У сім’ї 9 дітей. Катерина Рижеченко привітала дітлахів із Міжнародним днем захисту дітей та передала їм солодощі та подарунки.




«Бути дитиною – це магічно й прекрасно. Дитинство – найкраща пора, адже всі мрії здійснюються саме в дитинстві. Ви живете і виховуєтеся в родині. Ваші батьки роблять надзвичайну справу. Важливо, що діти можуть обійняти маму, поділитися з нею таємницями, – сказала Катерина Рижеченко. – З нашого боку допомога – це підтримувати сім'ї, які взяли дітей на піклування. Цю допомогу вони повинні відчувати не лише на свята, а й кожного дня».

Мати Тетяна Кішінець рано залишилася вдовою із п’ятьма дітьми. Їх виховувала самотужки. П’ять років тому разом із другим чоловіком Романом Дейнекою взяли під опіку чотирьох дітей, позбавлених батьківського піклування. У родині обоє батьків працюють. Найстаршій доньці Марині - 26 років. Вона має свою родину. Наймолодшим - Марійці та Вікторії по 5 років.





© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230