У ПОЛТАВІ СТАРТУЄ ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКА АКЦІЯ «ПРАВОСВІДОМЕ ЛІТО»



У Полтаві стартує правопросвітницька акція «Правосвідоме літо»



1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області ініціює проведення правопросвітницької акції «Правосвідоме літо».




До участі в акції запрошують дітей віком від 6 до 18 років.

«Захід має на меті поінформувати дітей про актуальні правові питання, розповісти про цікаві теми, що стосуються дозвілля, творчості, розвитку для молоді. З цією метою створена гугл форма, де всі охочі можуть вказати тематику, яку їм буде цікаво почути», – розповів директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександр Черчатий.

Теми будуть обиратися з найбільш затребуваних для дітей. Для того, щоб долучитися до акції, необхідно заповнити гугл форму та зазначити відповідну тематику й інформацію про себе для зворотнього зв’язку.

До участі у вебінарах запрошені профільні експерти з-поміж партнерів системи безоплатної правової допомоги у Полтавській області, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій.

За результатами розгляду анкет буде сформована програма вебінарів, її направлять учасникам.

«Умови сьогодення вимагають нових та нестандартних підходів у роботі з питань правопросвітництва, тому проведення онлайн просвітницьких заходів наразі для фахівців системи БПД є пріоритетом у роботі. Сподіваємося, що така акція знайде відгук у дітей, і їхнє літнє дозвілля буде не лише приємним, а й корисним», – висловилися організатори акції.

Заповнити гугл форму слід до 17.00. 05.06.2020 за посиланням https://forms.gle/7jBG14rFcjM7Lhqt6

Регіональний центр з надання безоплатної

вторинної правової допомоги у Полтавській області

© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230