ВАНТАЖІВКИ ЗАБЛОКУВАЛИ РУХ ТРАНСПОРТУ НА КІЛЬКОХ ДОРОГАХ ПОЛТАВЩИНИ

Вантажівки заблокували рух транспорту на кількох дорогах Полтавщини


Станом на 09:00 11 лютого всі автомобільні дороги державного значення знаходяться в проїзному стані. Протягом ночі для забезпечення проїзду було задіяно 99 одиниць спецтехніки та 121 дорожник. Підрядні організації здійснювали очистку від снігу та обробку покриття протиожеледною сумішшю. Роботи проводилися на всіх автошляхах Полтавської області державного значення. Нині роботи продовжуються.


На заклики дорожних служб утриматися від поїздок під час складних погодних умов водії не відреагували. В результаті отримали кілька ускладнень руху. Деякі водії вантажного транспорту на несправних автомобілях та на «лисій» гумі виїхали в негоду на шляхи.


Так на автодорозі М-22 Полтава-Олександрія в Лелюхівці на підйомі зупинилася вантажівка з причепом за відсутності дизельного пального, яка в подальшому заблокувала рух транспорту. Силами дорожньої організації даний автомобіль був відбуксирований, аби дати проїзд іншому транспорту. На даний час фіксується ускладнення руху в районі с.Бондури, де вантажівка з причепом на «лисій» гумі не може виїхати на підйом. На місці працюють співробітники поліції та рятувальники. Рух здійснюється в реверсному режимі.


Пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230