У ПОЛТАВІ ТРИВАЄ БУДІВНИЦТВО КАРДІОЦЕНТРУ

Завершення будівництва сучасного кардіоцентру – одне з основних пріоритетів для обласної влади. Стан виконання робіт обговорили на щотижневій робочій нараді підрядники з радником голови облдержадміністрації Олександром Ткачем.


Нині підрядна організація займається оздоблювальними роботами. Фарбують стіни та готують підлогу до укладки лінолеуму. Паралельно роботи ведуть у підвалі для монтажу дезкаменри. Про це повідомив головний інженер Сергій Сизько.


«Працюємо згідно з графіком. На третьому та четвертому поверхах ведуть підготовчі роботи для укладки гідроізоляції. Облаштовують водопровідну та каналізаційну мережі. Завезли велику кількість труб. На всіх поверхах кладуть плитку. Монтують підвісну стелю. Електрики почали вішати світильники та люстри. Їх завезли 300 штук», – розповів Сергій Сизько.


Олександр Ткач вкотре наголосив, що всі роботи потрібно завершити до 31 березня. Також радник голови оглянув хід будівництва кардіоцентру. Нагадаємо, цю будівлю зводять із травня 2016 року. У ній розміщатимуться стаціонарний та діагностичний блоки.





© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230