НАЙБІЛЬШЕ СНІГУ ВИПАЛО В ЛОХВИЦЬКОМУ РАЙОНІ, ДОРОЖНІ СЛУЖБИ ПРАЦЮВАЛИ ВСЮ НІЧ

Протягом ночі на автомобільних дорогах державного значення працювало 14 механізмів та 18 дорожників. Негода розпочалася в північних районах Полтавської області. Техніка працювала на автошляху М-03 Київ-Харків у Пирятинському та Лубенському районах, Р-42 Лубни-Миргород-Опішня, Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, Н-12 Суми-Полтава, Т-17-05 Лохвиця-Гадяч. Підрядні організації проводили обробку проїзної частини протиожеледними матеріалами та очищення покриття від снігу. Найбільше снігу випало в Лохвицькому районі – до 5 см.


Станом на 08:00 всі автомобільні дороги державного значення знаходяться в проїзному стані. В роботі задіяно 38 механізмів та 51 дорожник. Температура повітря коливається від 0 до +1,5 °С. Покриття мокре. Наразі проводиться скидання снігової каші та обробка покриття піщано-соляною сумішшю. Протягом дня очікуємо зниження температури до мінусових позначок.

Пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230