ТИТУЛОВАНІ СПОРТСМЕНИ ПОЛТАВЩИНИ ПРОВОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ З ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ДЛЯ СПІВРОБІТНИКІВ СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ

У Полтаві, на базі місцевого спортивного комплексу, організували заняття з фізичної підготовки для співробітників Територіального управління Служби судової охорони.


Заняття проводили колеги-професіонали, серед яких майстер спорту міжнародного класу з дзюдо, провідний спеціаліст відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації старший лейтенант Служби судової охорони Геворг Геворгян та кандидат у майстри спорту з вільної та класичної боротьби, провідний інспектор медичної служби Аміль Бабаєв. Вони поділилися своїм досвідом і практичними навичками самозахисту, прийомами рукопашного бою та важливими порадами при відпрацюванні різних комбінацій та прийомів самозахисту.

Запрошена титулована гостя, чемпіонка України з легкоатлетичного п’ятиборства, майстер спорту з легкої атлетики Інна Синиця показала, як важливо технічно правильно стартувати з низького та високого стартів, аби якнайшвидше подолати 100-метрівку, і надала поради в подоланні 1000 метрів.

Такі заняття з фізичної підготовки у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Полтавській області планують проводити регулярно, аби майстерність та фізична підготовленість співробітників була на найвищому рівні.
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230