У СЕЛАХ НА ГАДЯЧЧИНІ НЕ БУДЕ ГАЗУ

За повідомленням GGASPressSecretary , у період із 7-ї години 22 червня по 9-у годину 26 червня у Гадяцькому районі  буде відключено газопостачання у звязку з проведенням ремонтних робіт ГПУ «Полтавагазвидобування» на внутрішньопромислових трубопроводах. 

Відключення заплановане у селах: Броварки, Дучинці, Книшівка, Плішивець, Бухалове, Максимівка, Миколаївка, Гречанівка, Мала Побиванка, Пирятинщина, Глибока Долина, Римарівка, Сватки, Красна Лука, Хитці, Бірки, пише bazarmedia.info.

Відновлення газопостачання відбудеться після закінчення робіт ГПУ «Полтавагазвидобування» за умови надання споживачами представникам газової служби доступу до газових приладів і пристроїв, відсутності порушень правил безпеки систем газопостачання та заборгованості за спожите паливо.

Мсіто Гадяч відключати не будуть – у період проведення ремонтних робіт ГПУ «Полтавагазвидобування» місто переключать на АГРС «Полтаванафтогаз».
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230