УКРАЇНІ ПОТРІБНІ ІНВЕСТИЦІЇ, МАЄМО БОРОТИСЯ ЗА НОРМАЛЬНІ УМОВИ ВЕДЕННЯ БІЗНЕСУ, – ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР

Україні потрібно нарощувати потік інвестицій, і головною запорукою цього процесу є створення сприятливих умов ведення бізнесу. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі одного з телеканалів.

Він наголосив, що чиновники, які намагаються завадити розвитку підприємництва – це «вороги держави й вороги успіху України».

«Всіх тих, хто намагається псувати можливості розвитку бізнесу, вважаю ворогами держави й нашого успіху. Нам потрібно боротися за нормальні умови для бізнесу. Це, звісно, виклик. І наголошую на тому, щоб ніхто не заважав. Тих, хто створює робочі місця, вкладає кошти в економіку, маємо оберігати», - сказав Прем’єр-міністр.

Він звернув увагу, що інвестиції потрібні не тільки в приватний сектор, а й в державний. Сьогодні в Україні вже напрацьовано й ухвалено законодавство, яке дозволить прозоро й ефективно залучати кошти.

«Ми можемо зростати 5% і вище. А це сотні мільярдів додаткової продукції, це робота, зарплата, ресурси для бюджету. А коли буде більше ресурсів та ефективний контроль за їх використанням – це нова якість освіти, медицини, нова якість доріг», - додав Глава Уряду.


За матеріалами Урядового порталу
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230