ТЕПЛОПОСТАЧАЛЬНИКИ КРЕМЕНЧУКА МАЮТЬ НЕОБХІДНИЙ РЕЗЕРВ ПАЛИВА ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Теплових потужностей відремонтованого обладнання на теплогенераціях Кременчука достатньо для відпуску необхідних обсягів теплоносія  в опалювальний період.  

На цьому було наголосили під час проведення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Зокрема, станом на сьогоднішній день залишок резервного палива, а саме: мазуту, на Кременчуцькій ТЕЦ ПАТ «Полтаваобленерго» складає 4824 т при нормативному показнику 3500 т, затвердженому Міністерством енергетики та вугільної промисловості України. Наявного обсягу мазуту вистачить для роботи ТЕЦ на період необхідний для організації постачання мазуту від ПАТ «Укртатнафта» мазутопроводами, які  постійно готові до роботи. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Рівень підготовки ТЕЦ ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років складає  100 %, підготовка мереж проведена в повному обсязі. Підприємство отримало ліміти на газ. На ньому створено 200 т запасу мазуту, що складає 100% від необхідного.
Щодо постачання природного газу для виробництва теплової енергії  населенню, бюджетним і релігійним організаціям, то з боку ПАТ «Полтаваобленерго» оформлено відповідний договір, що перебуває на підписанні в ПАТ «НАК «Нафтогаз України».
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230