ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САНАТОРНО-КУРОРТНИМ ЛІКУВАННЯМ У 2017 РОЦІ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВНАСЛІДОК ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ, НЕОБХІДНО ПОДАТИ ЗАЯВИ ДО УПРАВЛІНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ДО 15.10.2016 РОКУ

Закон України ,,Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”  передбачає право на позачергове щорічне забезпечення санаторно-курортними путівками громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до 1 категорії та дітей-інвалідів, інвалідність яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи.


Придбання санаторно-курортних путівок вказаній категорії громадян здійснюється міськими та районними управліннями соціального захисту населення за рахунок коштів Державного бюджету в рамках цільової  бюджетної програми.
На даний час управліннями соціального захисту населення проводиться прийом документів  для постановки на облік  для забезпечення санаторно-курортним лікуванням у 2017 році.
Для взяття на облік для отримання  санаторно-курортної путівки у 2017 році постраждалі громадяни  в термін до 15 жовтня поточного року  подають  до управлінь соціального захисту населення за місцем проживання: заяву із зазначенням бажаної пори року заїзду, видану в установленому МОЗ порядку довідку для одержання путівки на санаторно-курортне лікування за формою 070/о, копію посвідчення постраждалої особи разом iз вiдповiдними вкладками (у разі їх наявності), копію паспорту.

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230