В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОБГОВОРИЛИ СОЦІАЛЬНІ ПИТАННЯ ЧОРНОБИЛЬЦІВ

12 грудня в Полтавській облдержадміністрації зустрілися представники обласних та районних організацій громадських обʼєднань ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, який щороку відзначається  14 грудня, у день введення в експлуатацію комплекс захисних споруд («Саркофаг») на Чорнобильській АЕС.


Участь у заході взяли представники Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, Департаменту охорони здоровʼя облдержадміністрації, Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Пенсійного фонду Полтавщини. Протягом 4-х годин спілкування було надано вичерпні відповіді з усіх порушених чорнобильцями питань, а також підготовлено найбільш болючі питання, які порушуватимуться на зустрічі активу громадських обʼєднань чорнобильців з головою облдержадміністрації ОлегомСинєгубовим.
© 2024 КБУ «ОКЦ» Полтавської обласної ради. Прийом дзвінків здійснюється за безкоштовним телефонним номером - 0-800-502-230